Gigabitre kapcsol feltöltésben a Magyar Telekom is

Alaposan átalakítja a Magyar Telekom a vezetékes internetszolgáltatási ajánlatait. A szeptemberben debütáló új csomagokban az ügyfelek nagyobb sebességet érhetnek el – feltételekkel.

A Magyar Telekom bejelentette, hogy – felismerve a nagyobb feltöltési sávszélesség iránti igényt – megalkotta a Net L 1000/1000 és a Net XL 2000/1000 díjcsomagját, melyekben elsőként jelenik meg az 1000 Mbit/s-os feltöltési sebesség. Kiemelik, hogy az „internet bajnokainak” a Net XL 2000/1000 csomag lesz igazán testhez álló, hiszen abban már 2000 Mbit/s sebességgel lehet letölteni bármit a netről.

Hirdetés

A Net M díjcsomagok a 300 Mbit/s letöltési sebesség mellé a technikai lehetőségektől függően 25, vagy 75 Mbit/s-os feltöltést kínálnak. A Net S díjcsomagban kábeles és optikai lefedettség esetén a belépőszint sebessége mostantól 150 Mbit/s.

Az új vezetékes internet-díjcsomagok előfizetőinek a szolgáltató WiFi-képes routert biztosít. További előnyökben részesülnek azok, akik készek élni a Most lehetőségeivel és csatlakoznak a szeptemberben megújuló Magenta1-hez, vagy akár két év hűségidő mellett jelentős kedvezménnyel juthatnak hozzá olyan eszközökhöz, amelyekkel maximálisan ki tudják használni a Telekom nyújtotta szolgáltatásokat.

A megújított kínálatot a jelentős optikai beruházások teszik elérhetővé - írják. Idén már 872 ezer háztartásban és telephelyen használhatják a gigabitképes internetet az előfizetők a Telekom hálózatán.

Szépségtapaszok

Ahogy mondani szokták, nem eszik olyan forrón a kását, meg a leányzó fekvése is számít, erre maga a Telekom hívja fel a figyelmet (ezek a nagy sebességek az eddigi kínálatban sem voltak olcsók):

  • a sajtóközleményben foglalt sebességek kínált sávszélességek, a garantált sávszélességek megtalálhatóak a Telekom honlapján , illetve az ÁSZF-ben (ezek azért más értékek…)
  • a Net L 1000/1000 és a Net XL 2000/1000 díjcsomag csak az optikai kábellel lefedett területeken érhetők el
  • a 2000 Mbit több eszköz együttes használatával érhető el

Azóta történt

Előzmények