Mészáros Lőrinc adja az E.ON laptopjait

Nagy értékű szerződést között a 4iG leányvállalata az E.ON magyar leányvállalataival, aminek keretein belül a terepen dolgozókat fogják ellátni IT-eszközökkel.

A portfolio.hu ma írta meg, hogy a 4iG Nyrt. (a cégben június végén vette át a közvetlen irányítást Mészáros Lőrinc két cége, az Opus Global és a Konzum) 100%-os tulajdonú leányvállalata, a HUMANsoft Kft. szerződést kötött az E.ON Dél-dunántúli Áramhálózati Zártkörűen Működő Részvénytársasággal, az E.ON Észak-dunántúli Áramhálózati Zártkörűen Működő Részvénytársasággal, az E.ON Tiszántúli Áramhálózati Zártkörűen Működő Részvénytársasággal, az E.ON Dél-dunántúli Gázhálózati Zártkörűen Működő Részvénytársasággal, valamint az E.ON Közép-dunántúli Gázhálózati Zártkörűen Működő Részvénytársasággal a Terepi IT hardver eszközök és tartozékainak szállítása tárgyú nyílt közbeszerzési eljárás eredményeként.

Hirdetés

A projekt célja a szolgáltató terepen dolgozó kollégáinak IT eszközökkel való ellátása, a meglévő eszközpark modernizálása.

A terepen dolgozó hálózati szakemberek az új laptopok bevezetésével az eddig különböző felületeken elvégzett munkafolyamatokat egyetlen eszközön, kényelmesebben, rövidebb idő alatt, hatékonyabban végezhetik el. Egyes területeken a feladatok papíralapú kiosztását és ütemezését váltják ki az új eszközök, amely a környezetbarát munkavégzést is előmozdítja.

A szerződés értéke 4 988 180 EUR (1,6 milliárd forint) + áfa – tette közzé a társaság.

Azóta történt

Előzmények