Kreatív egyetemistákat hív ötletversenyre az Antenna Hungária

Az AHa!Brainstore Startup Program ötletversenyt indít azzal a céllal, hogy a stratégiai fókuszterületeken felmerülő kérdésekre friss, eredeti megközelítést tükröző válaszokat kapjon.

A május 10. és 14. között zajló Move Your Brain című ötletverseny szervezői egyéni jelentkezők és csapatok jelentkezésére egyaránt számítanak, de azok regisztrációját is várják, akik a későbbiekben csatlakoznának egy csapathoz, illetve ötlethez.

Hirdetés

Az esemény nem kifejezett hackahton, tehát a szervezők nem csak fejlesztők, hanem olyan egyetemisták jelentkezését is várják, akik kreatív módon hozzá tudnak tenni a csapatok munkájához.

A verseny célja, hogy a jelentkezők megoldási lehetőségeket mutassanak be a felvázolt problémákra: Industry 4.0, Next Generation Entertainment, Next Level Education, Health – self diagnosis + connecting with health care provider, Out of the blue – dronetech, és egy JOKER téma: JUMANJI. Az ötleteket a program végén prezentálni kell, a működő prototípus kidolgozása azonban nem elvárás. Lényeges ugyanakkor, hogy az ötlet tartalmazzon egy nagy vonalakban összeállított üzleti modellt is, amely kijelöli a megoldás jövőbeli lehetséges szerepét a piacon.

A legjobb csapat pénznyereményben részesül, de a nyertesek jelentős tőkebefektetési ajánlatot is kaphatnak, valamint részt vehetnek az Antenna Hungária startup-, a Hiventures inkubációs és befektetési,továbbá a nemzetközi Founder Institute startup-programjában is, szakértők és mentorok támogatásával tovább fejlesztve ötleteiket.

Az üzletfejlesztési tanácsadás, illetve a szakmai képzéseken való részvétel mellett közösségi irodához való egyéves hozzáférés és Telenor Hipernet előfizetés is szerepel a nyeremények között. Ezen túl, ha bármelyik csapat közösségi finanszírozási kampányt indítana azért, hogy az ötletét tovább tudja fejleszteni, akkor ezt költségmentesen megteheti a Tőkeportál oldalán. Az Antenna Hungária és partnerei, a Drukka, az Input, a Hiventures, a Telenor, valamint a Tőkeportál azt is garantálják, hogy a csapatokat a területek elismert szakértőiből kikerülő mentorok támogatják.

A regisztráció már elindult, az ötletek köré szerveződött csapatoknak a jelentkezési határidő május 5.

Azóta történt

Előzmények