A Delta Technologies is nagyot nyert a DKÜ tenderén

Együtt, egymásért.

A Delta Technologies Nyilvánosan Működő Részvénytársaság a 4iG-vel párhuzamosan jelentette be a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján, hogy ők is a kedvezményezettek között vannak a DKÜ tenderén.

Hirdetés

Közlik, hogy a társaság 100 százalékos tulajdonú leányvállalatát, a Delta Systems Kft.-t a Digitális Kormányzati Ügynökség (DKÜ) által 2021. július 01. napon megküldött eredményhirdetésében, amely – a 301/2018 (XII.27.) Korm. rendelet (a továbbiakban: DKÜ rendelet) hatálya szerinti szervezetek részére Szerverek és tárolók, valamint ezekhez kapcsolódó szolgáltatások beszerzése (SRVT21) – „1. Rész, Homogén szerverek és tárolók beszerzése”, továbbá „2. Rész, Inhomogén szerverek és tárolók beszerzése” – tárgyú központosított közbeszerzési keretmegállapodás kötésére vonatkozik, az 1. Rész esetében konzorciumvezetőként, a 2. Rész tekintetében az ajánlattevővel további közös ajánlattevőként nyertesként hirdették ki.

Az 1. Rész, Homogén szerverek és tárolók beszerzésére vonatkozó keretmegállapodás keretösszege: 120 milliárd forint. A 2. Rész, Inhomogén szerverek és tárolók beszerzésére vonatkozó keretmegállapodás keretösszege: 80 milliárd forint.

Egyik megállapodás sem kínál automatikusan megrendeléseket, a DKÜ által kiszolgált intézmények felmerülő igényeik alapján versenyeztetik újra a konkrét beszerzéseket a keretmegállapodásban szereplő szállítók között. A lebonyolításáért felelős Digitális Kormányzati Ügynökséggel megkötésre kerülő mindkét keretmegállapodás annak hatályba lépésétől számítva 42 hónapra jön létre.

Azóta történt

Előzmények