Elindította saját webáruházát az LG Magyarország

A vállalat 29 éve van jelen hazánkban, egészen mostanáig azonban kizárólag viszonteladó partnereken keresztül értékesítette termékeit.

Az LG Magyarország bejelentette, hogy hivatalos magyar nyelvű weboldalán immár elérhető az online vásárlás funkció. Az újítás a vállalat azon globális kezdeményezésének része, amelynek célja, hogy minél több országban legyenek közvetlenül a gyártótól elérhetőek a termékek.

„Az LG webáruház elindításával az egyik fő célunk, hogy a kiterjedt és jól működő partnerhálózatunk mellett létrehozzunk olyan értékesítési csatornát, ahol közvetlen kapcsolatot teremthetünk a vásárlóinkkal. A termékek mellett olyan magas színvonalú szolgáltatásokat kínálunk, melyek hozzájárulnak a pozitív vásárlói élményhez, és építik a márkát” – mondta Vaitzner Endre, az LG Brand Store vezetője.

A webshopban vásárolt termékeket az LG országszerte ingyenesen szállítja ki a vevőknek. Háztartási gépek vásárlásakor a gyártó vállalja a régebbi berendezések elszállítását, egyes készülékek és termékkategóriák esetében pedig szakképzett segítséget nyújt a gépek üzembe helyezéséhez, például a hűtő elhelyezéséhez, a mosógép és szárítógép beszereléséhez és a televízió falra fúrásához. Az LG munkatársai továbbá személyesen be is mutatják a vásárlóknak a termékfunkciókat és szolgáltatásokat, így az eszközök tulajdonosai rögtön személyre szabott funkciókkal használhatják eszközeiket.

Az LG a webshop indulásának első két hónapjában minden regisztráló egy három hónapig felhasználható, 5%-os kedvezménykupont kap az első vásárlásához. A gyártó időszakos akciókkal is készül a vásárlóknak, valamint a későbbiekben áruhitel szolgáltatás bevezetését is tervezi, amely szintén a hivatalos weboldalon lesz elérhető.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények