Előfizetői tartalom

Vagyonépítés a tőzsde segítségével - Online előadás

Portfolio
A magyar befektetők által elérhető legköltséghatékonyabb befektetési formáról, az ETF-ekről szól online előadásunk. Az indexkövető passzív befektetési alapok működését, előnyüket, hátrányukat ismerheted meg, valamint azt, hogy milyen módon tudsz segítségükkel egyszerűen hosszú távú befektetési portfoliót építeni, olyat amelyek hozam tekintetében a legtöbb befektetési alapot lepipálják.

Soron következő online előadásunkon megbeszéljük, hogyan és milyen termékekkel lehet egyszerűen elkezdeni a tőzsdei megtakarítást, mi több, akár a vagyonépítést, ha hosszú években, és folyamatos megtakarításban gondolkozol. A megoldás a passzív, indexkövető alapok világa. Az aktívan kezelt alapok versus indexkövető passzív alapok terén tán a legismertebb drámai összecsapás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés