Előfizetői tartalom

Tovább hasít a Nyomda

Portfolio
Mind a bevétel, mind az üzemi eredmény szintjén kétszámjegyű növekedésről számolt be az ANY Biztonsági Nyomda a harmadik negyedévre az egy évvel korábbi szinthez képest. A legnagyobb mértékben a biztonsági termékek és megoldások üzletág bevételei emelkedtek. A cégnél folyamatban van a kapacitások bővítése és kutatás-fejlesztésre is sokat költ, amitől a következő évekre a növekedés folytatódását várja a menedzsment.

A bevételekA harmadik negyedévben 7,489 milliárd forintos bevételt könyvelt el az ANY Biztonsági Nyomda, ami 17,5 százalékos növekedést jelent az előző év azonos időszakához viszonyítva. A növekedést főként a hazai piac húzta, az export bevételek minimálisan, de csökkentek a negyedévben év/év alapon. Az egyes termékszegmensek közül a legnagyobb növekedést a biztonsági...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés