Előfizetői tartalom

Gyorsjelentés után esett az OTP

Portfolio
Az ázsiai tőzsdék lejjebb kerültek pénteken, az európai tőzsdék is estek a hét utolsó napján, a borús részvénypiaci hangulatban a hazai tőzsde is esett, bár a BUX a nap végére ledolgozta a korábbi mínuszok nagy részét. a hazai befektetők az OTP-re figyeltek ma, miután a bank a vártnál magasabb bevételről és adózott eredményről számolt be a harmadik negyedévben. Az OTP árfolyama az elmúlt napok szárnyalása után esett, a befektetők profitot realizáltak a társaság gyorsjelentése után.

2018. november 09. 17:24 Megosztás Mérsékelt mínuszban zárt a BUX, esett az OTP Eséssel zárta a hét utolsó napját a magyar tőzsde, bár a pénteki piaczárás felé közeledve enyhültek a mínuszok, a BUX végül 30,6 milliárd forintos forgalom...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés