2p

Mit remélt Magyarország az EU-tagságtól és mi lett mindebből 20 év alatt?
Devizahitelezés, euróbevezetés, uniós pénzek, kilátások - online Klasszis Klubtalálkozó élőben Medgyessy Péterrel!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is Magyarország korábbi miniszterelnökétől!

2024. április 22. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Betettek az egyiptomi zavargások a Fáraók Toursnak.

Giza, Egyiptom (Fotó: mfor.hu/Valkai Nikoletta)

Fizetésképtelen lett az egyiptomi utazások egyik specialistája, a Fáraók Tours márkanév alatt üzemelő Insight Tours Kft. - írja a Turizmus.com.

A csődöt maga a társaság jelentette be a honlapján.

A Turizmus.com cikke szerint az utazási iroda azonnali hatállyal leállította tevékenységét, az induló utakat már nem tudja teljesíteni. A cég ügyvezető igazgatója, Mustafa Elziftawi a bejelentést azzal magyarázza, hogy az egyiptomi  zavargások után olyan biztonsági intézkedéseket kellett bevezetni, amelyek jelentősen növelték a költségeket.

A portál megjegyzi: habár az Insight Toursnak az elmúlt két évben jelentősen, csaknem felére, 80-90 millió forintra csökkent az árbevétele, még tavaly is sikerült 20 millió forint adózott eredményt elérnie.

A kárigényeket a Colonnade Insurance S.A. biztosítónál lehet rendezni. A jelenleg külföldön tartozó utasok kárbejelentését a +36-1-460-1450 számon fogadja a biztosító. Az el nem utazottak kárbejelentése pedig e-mailen történhet, a [email protected] címen, illetve postai úton az 1426 Budapest Pf. 153. levelezési címen.

Az Insight Tours honlapján lévő tájékoztatás (faraok.hu)

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!