Előfizetői tartalom

Mol, OTP, Richter, Telekom: ezek a szintek nyújthatnak fedezéket az esésben

Portfolio
Mozgalmas csonkahét áll előttünk, a nemzetközi részvénypiacokon ugyanis több tényező együttes hatására nagyon elromlott a befektetői hangulat, így a vezető nemzetközi tőzsdeindexek 1,5-2 százalékot veszítettek értékükből a hétfői záráshoz képest. Ezeknek az előzményeknek a hatására megnéztük, hogy technikai alapon mely szintek nyújthatnak támaszt a magyar blue chipek piacán abban az esetben, ha a magyar tőzsdén is hevesebb eladásokat láthatunk majd.

MolTechnikai alapon továbbra is a Mol a legerősebb magyar blue chip: a középtávú trend emelkedő, az árfolyam stabilan az 50-és a 200-napos mozgóátlag felett tartózkodik és a grafikonon megjelent egy "aranykereszt" is korábban, vagyis az 50 napos mozgóátlag alulról metszette a 200 napos mozgóátlagot, amely az aktuális trendet erősíti. A 3070 forint közelében húzódó ellenállás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés