Hirdetés

Elindult a Fortnite-ban egy visszaszámláló, de csúszik a szezon vége

|

A James Bond inspirálta Fortnite kémes sztori hamarosan véget ér.

Hirdetés

A Fortnite jelenlegi szezonja a végéhez közeledik, de a bekerült visszaszámláló nem erre készít fel minket. Egy új esemény közeleg, ami lezárja a mostani Bond sztorit. A végjáték pontosan szombaton 20:05-kor kezdődik, addig pedig a lobbiban, és Midas szobájában pörög az óra. A menüben egyébként több apró utalás is van a közelgő bulira, köztük a titokzatos csövek, melyekben valamilyen energia pulzál. 

Hirdetés

A csatatéren is láthatóak változások: a pálya közepén lévő Agency főhadiszállás körül például új felhők kezdtek keringeni, és csatornafedelek kezdtek pulzálni. Az adatbányászok már lihegve boncolják a fájlokat, hátha találnak valamit, amivel közelebb kerülhetünk a megoldáshoz.

A visszaszámláló indulása után egyébként nem sokkal az Epic Games bejelentette, hogy az eredetileg június 4-re tervezett szezonzárás elmarad, helyette egy héttel később, június 11-én lesz esedékes.

Akárhogy is, legkésőbb szombaton kiderül majd, hogy mi is vár ránk, utána pedig már egy új szezon új kalandjai érkeznek. Ti visszanéztek majd a Fortnite-ba a közelgő újdonságok miatt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)