Hirdetés

Váratlan győzelemmel zárult a Diploma Royale

|

Lezajlott az egyetemek közti PUBG verseny döntője, a két legjobb csapat keményen küzdött az első helyért.

Hirdetés

A Lenovo Legion Honvéd Series részeként májusban rendezték meg a Diploma Royale-t, amin négy egyetem egy-egy 20 fős csapata mutathatta meg, mire képes a PlayerUnknown's Battlegrounds Platoon módjában. Három csoportkör után az Óbudai Egyetem és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem kiesett, így a döntőt a csoportkörök során végig magabiztosan menetelő Pécsi Tudományegyetem, valamint a szintén szép eredményeket elérő Budapesti Metropolitan Egyetem vívta.

Hirdetés

A szabályok szerint öt körből hármat kellett megnyerni a győzelemhez, de hamar eldőlt, ki viheti el a Lenovo Legion Y540 gamer laptopot és a további nyereményeket. Az első meccset a Miramaron vívták, ahol a METU jól pozícionálta magát, a PTE viszont hátrányban küzdött, míg végül a kék kör teljesen szétverte reményeiket. A második pályán, a Sanhokon ugyancsak a METU csapata diadalmaskodott; bár a pécsiek szépíteni tudtak, végül mégis ők maradtak alul. A találkozó végére az erangeles összecsapás tett pontot, ahol a METU megint jó pozíciót választott, majd hiába tűnt úgy rövid ideig, hogy a PTE nyeri a kört, a METU a járművek kerekeit kilőve megbénította a pécsi csapatot, hátrányból fordítva győzött ismét. A bajnok így 3-0-s győzelemmel a Budapesti Metropolitan Egyetem lett.

Az ütközetet Omgezjonesy csatornáján nézhetitek vissza. Mi innen is gratulálunk, és reméljük, lesz még visszavágó!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)