Hirdetés

Akár ilyen is lehetne a DualSense kontroller alapján a PlayStation 5

|

Egy olasz dizájner megálmodta a PlayStation 5 formatervét, melynek inspirációjául a nemrég leleplezett kontroller szolgált.

Hirdetés

Giuseppe Spinelli (művésznevén Snoreyn) összeállt a holland LetsGoDigital portállal, hogy bemutassa a világnak, ő maga miként képzeli el a még mindig hét lakat alatt őrzött PlayStation 5 konzol külsejét. Mivel az illető formatervezéssel foglalkozik és nem mérnők, az általa készített renderek elkészítésekor mindössze a DualSense kontroller dizájnját vette alapul, és azt már figyelmen kívül hagyta, hogy példának okáért milyen hűtési megoldás lenne optimális egy közel Xbox Series X teljesítményű doboz számára.

Hirdetés

Snoreyn elképzelésében természetesen visszaköszön a jellegzetes kék LED-csík, függetlenül attól, hogy a kétszínű variánst, vagy a sokak által jobban kedvelt feketét nézzük. Az élére állított, felfelé elkeskenyedő gépház előlapjának centrumában foglal helyet a jellegzetes PlayStation logó, miközben az alsó és a felső perem közelébe kerültek a szellőzők.

Valószínűleg egészen más dizájnnal rukkol majd elő a Sony, még az is elképzelhető, hogy ugyanúgy meglep majd bennünket, ahogy a mémalapanyagnak való DualSense kontrollerrel is sikerült. Ettől függetlenül érkezik a kérdés, melyre várjuk az őszinte véleményeket. Hogy tetszik Giuseppe Spinelli alkotása?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)