Hirdetés

Nem egy újabb eredettörténet lesz a The Batman

|

A film rendezője biztosított róla, hogy nem kell sokadjára is átélnünk Bruce szüleinek halálát, persze ettől függetlenül az eseményt nem hagyja figyelmen kívül a történet.

Hirdetés

Az utóbbi évek szuperhősfilmes dömpingjének köszönhetően még a szokásosnál is több filmben találkozhattunk Batmannel, ennél fogva pedig talán sokan egyetértünk abban is, hogy a hős tragikus eredettörténete már a könyökünkön jön ki. Jövőre újabb önálló filmet kap a karakter, a rendező pedig most biztosított minket róla, hogy nem kell ismét végignéznünk a már túlságosan is ismerős jeleneteket.

Hirdetés

Matt Reeves nemrég a Nerdist szerkesztőinek mesélt a Tales from the Loop című új sorozatáról, de az interjú során természetesen a The Batman is szóba került. Reeves elárulta, hogy szerinte a nézők már eleget tudnak a hős eredetéről, így szeretné egy kicsit más irányból megközelíteni a karaktert:

"Nem egy eredettörténetet akartam, hanem inkább egy olyan sztorit, ami tudomásul veszi azt, hogy az eredete igenis formálta az ő jellemét. Azt szeretném bemutatni, ahogy ez a figura küzd a belső démonaival és próbál felülkerekedni rajtuk. Ő sem feltétlenül érti a saját lelkivilágát. Arról szól, hogy egy ember mennyire érzi tudatosan a saját motivációit megjelenni a cselekedeteiben."

A rendező szerint a film nagy hangsúlyt helyez majd a karakter pszichológiájára, illetve arra a korrupcióra, ami átjárja Gothamet, mivel szerinte az utóbbi téma most különösen aktuális a való életben is. Érdekes látni, hogy míg ez a film eredetileg a DC filmes univerzumának a részét képezte volna, Reeves elmondása alapján már jobban hasonlít a tavalyi Joker koncepciójára, mint bármi másra, persze ez csak még jobban felkeltette a kíváncsiságunkat.

Nektek hogy tetszik Reeves elképzelése?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)