Hirdetés

Elképesztően könnyen átköltöztethetjük telepített One-os játékainkat az Xbox Series X-re

|

Külső merevlemezen tárolt Xbox One játékainkat még csak újra sem kell telepítenünk, elég átdugnunk az USB-t, hogy gond nélkül elinduljanak az új konzolon.

Hirdetés

Egyre többet tudunk meg az év végén érkező konzolgenerációról: legutóbb például a PlayStation 5 kontrolleréről hullt le a lepel, de a Microsoft is folyamatosan csorgatja az információkat az Xbox Series X-ről. Jason Ronald vezető programmenedzser nemrég az Inside Xbox keretében mesélt arról, hogy milyen könnyedén vihetjük át játékainkat az új gépre. 

Hirdetés

Azt már korábban megtudtuk, hogy egy külön SSD érkezik az Xbox Series X-hez, ami kihasználja a konzol nyújtotta gyorsaságot, és néhány játékot csak erre telepíthetünk (vagy a belső tárhelyre). Ettől függetlenül használhatunk a géppel külső merevlemezt, sőt ha jelenleg is ezen tároljuk Xbox One játékainkat, akkor az új konzolra telepítenünk sem kell majd őket - elég csak átdugni és már játszhatunk is velük. 

Emellett az is kiderült, hogy az Xbox Series X-re készülő játékokat is tárolhatjuk ezen a merevlemezen, de ha játszani akarunk velük, akkor előbb át kell másoljuk őket a belső tárhelyre, vagy a kifejezetten erre a célra készült SSD-re. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)