Hirdetés

Call of Duty: Warzone skinek járnak a PlayStation Plus előfizetőinek

|

Ugyan ahhoz, hogy PS-en nyomhassuk a Warzone-t, nem kell az előfizetés, de aki mégis rendelkezik vele, az egy szeretet csomagot kap ajándékba.

Hirdetés

Ahogy az a két előző szezonban is történt, a harmadik szezonos tartalmakhoz is jár egy tárgycsomag azoknak, akik a PS Plus aktív előfizetői. Az ingyenes cuccokat mind a Call of Duty: Warzone-ban, mind a Modern Warfare-ben felhasználhatjátok, így tényleg érdemes lesz behúznia ezt annak is, aki egyébként nem vette meg a CoD-ot.

Hirdetés

A PS Plus-os tartalmak között van egy Wyatt karakterkinézet (kissé Ben Affleck-es), egy K98-as távcsöves puska blueprint, egy pisztoly blueprint, egy fegyverdísz, egy animált kártya, egy spray és 60 percnyi XP boost. A karakterkinézet és a puska így néznek ki:

Továbbra sincs szükség PlayStation Plusra a Warzone-hoz, így ez tényleg csak egy kis ajándék azoknak, akik fizetik a szolgáltatást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)