Hirdetés

Végre saját játékokkal bővült a Nintendo nagy tavaszi leárazása

|

Olcsóbb lett a The Legend of Zelda: Breath of the Wild és a Donkey Kong Country: Tropical Freeze is.

Hirdetés

Egy héttel ezelőtt vette kezdetét a Spring Sale az európai eShopban, a legjobb ajánlatokat ebben a cikkben gyűjtöttük össze nektek. Ha maradt még egy kis félretett pénzetek, amit szívesen költenétek például még több játékra, a Nintendóra számíthattok.

Hirdetés

A cég általában nem szokott engedni saját kiadású játékainak árából, de előfordul, hogy mégis akcióz - igaz, nagyjából 30%-os engedménynél meg is áll. A The Legend of Zelda: Breath of the Wild eleve kimondottan drága digitálisan, így ennél a kedvezmény mértéke sem annyira lenyűgöző, de aki 48,99 eurót (kb. 18 ezer forintot) hajlandó kifizetni érte, ennyiért megveheti. Bekerült a promócióba a Snipperclips, a The Stretchers, a Captain Toad: Treasure Tracker, az Astral Chain, a Donkey Kong Country: Tropical Freeze, valamint a Kirby Star Allies is, a külsős játékok közül pedig többek között a Farming Simulator 20-szal, a FIFA 20-szal, a Vampyrrel, a What Remains of Edith Finchcsel, a Riptide GP: Renegade-del és a Slay the Spire-rel bővült a lista. Ha bármelyikkel szemeztetek, keressetek rá az eShopban!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)