Hirdetés

Megint a vártnál több játékot ad ingyen az Epic Games

|

A Sherlock Holmes mellé bedobtak még egyet, a jövő héten pedig a Just Cause 4 lesz az egyik ajándék.

Hirdetés

Nagyon trükkös most az Epic, össze-vissza variál az ajándékozásban. Nemrég volt olyan pillanat, hogy négy címet kínált egyszerre, és nem tudhatjuk, holnap nem bővül-e a felhozatal megint valamivel.

Hirdetés

Egyelőre az biztos, hogy mától április 16. 17:00-ig a Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, valamint a Close to the Sun szerezhető meg. Előbbi egy nyomozós kalandjáték, mely hat, egymástól különböző ügyet kínál, utóbbi pedig egy 1897-ben játszódó, a BioShockra nyomokban hajazó horror, amely eseményeinek egy tudósokat gyűjtő hajó ad otthont.

A jövő héten a megjelenése óta sokat javult, de azért még mindig nem kifogástalan Just Cause 4-et, valamint a Wheels of Aurelia című kalandjátékot húzhatjuk be.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)