Hirdetés

Idén ősszel érkeznek a Halo Infinite NERF fegyverek

|

Mire a játék megjelenik, be lehet gyakorolni a célzást az udvarban is.

Hirdetés

A Halo Infinite megjelenése még odébb van, hiszen csak az új Xbox-szal együtt érkezik a játék, viszont a NERF látványos játékfegyvereket készített az eredeti Halo-lövegek alapján, amivel az ünnepi szezonban próbálják meghozni a hangulatot. Bár a Halo nem annyira a fiatalok szériája, biztos lesz kereslet.

Hirdetés

A vállalat korábban a Fortnite és az Overwatch fegyvereit is lemodellezte, és azok sikerén felbuzdulva nem meglepő, hogy az ikonikus Halo sorozat legújabb darabjához kapcsolódóan is piacra dobnak játékokat. A legmenőbb talán az MA40-es géppuska, amelyet megvásárolva a játékban is megkapjuk a fegyver színes verzióját. A játék ára várhatóan 50 dollár lesz, de aki olcsóbb lövegekre vágyik, annak a NERF Needler és SPNKR modellek szólnak, amelyek darabja 10 dollár. Az alábbi galériában megnézhetitek ezeket.

Nektek hogy tetszenek az új Halo NERF puskák?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)