Hirdetés

A Marvel Villainous társasban a képregények rossz arcait alakíthatjuk

|

Szeretnél Thanos, Hela vagy Ultron bőrébe bújni egy napra? Az új társassal megteheted majd.

Hirdetés

A Prospero Hall nevű társasjátékdizájner csapat korábban már összerakott egy Disney Villainous nevű társast, amiben a Disney mesék gonoszait alakíthattuk egy meglepően taktikus kaland során. A felállás hasonló, csak ezúttal a Marvel univerzumába látogatunk el, ottani gonoszokat alakíthatunk, és ottani hősökkel kell majd megküzdenünk céljaink eléréséért.

Hirdetés

A Villainous működése alapvetően meglehetősen egyszerű: választunk egyet az öt lehetséges szupergonosz közül (egyelőre csak Thanos, Hela és Ultron ismert), megkapjuk a feladatunkat, a meccs hátralévő részében pedig saját táblánkon igyekszünk azt mielőbb teljesíteni. Persze a többiek is igyekeznek majd saját küldetésüket véghez vinni, de természetesen belepiszkálhatunk majd a szuperképességeinkkel, vagy mondjuk rádobhatunk egy szuperhőst a táblájukra, hogy lelassítsuk a haladásukat. Gyakorlatilag szemétkednünk kell a haverjainkkal, ami egy szupergonoszokról szóló játékban igazából abszolút profilba illő.

A Marvel Villainous megjelenése 2020. augusztusában lesz esedékes, 35 dollárba kerül és egyszerre 2-4 játékos nyomhatja majd. Marvel és társas rajongóknak feltétlenül érdemes lesz beszerezniük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)