Hirdetés

Ezekkel a színészekkel bővült eddig a Vaják stábja

|

Közönségkedvenc bajtársakat, és a legnagyobb rajongók számára is ismeretlen, új karaktereket vonultat majd fel a második évad.

Hirdetés

Már ez első évad premierje előtt berendelte a Netflix a Vaják sorozat folytatását, ami utólag is jó döntésnek bizonyult, mivel általános lelkesedés fogadta Ríviai Geralt, Yennefer és Ciri történetét. Már folynak a második szezon munkálatai, és a forgatások is hamarosan megkezdődnek, így a szereplőgárda kilétéről egyre több információ áll a rendelkezésünkre, egy következő évad pedig új, izgalmas szereplőket jelenthet.

Hirdetés

Az első komolyabb hír Kristofer Hivju leigazolása volt, akit a Trónok harcában Óriásvész Tormundként nyújtott alakítása miatt általános népszerűség övez, mivel az ő karaktere volt az, aki pár jelenet erejéig képes volt feldobni a csapnivaló utolsó évadot is. A Vajákban egy Nigel nevű szereplőt játszik majd, aki azért érdekes, mivel a könyvek nem tesznek említést róla. A leírás alapján a Végzet kardja című kötet egyik novellájában (ami egyébként egy szépség és a szörnyeteg parafrázisként is értelmezhető) megtalálunk egy Nivellen nevű hasonló karaktert, aki egy nemesi család sarja, és szörnyű átok sújtja múltbéli bűnei miatt. Biztosak vagyunk benne, hogy Hivju megbirkózik majd a feladattal.

A könyvekben és játékokban jártas közönség örömmel fogadta, hogy Lambert is feltűnik a következő szezonban, méghozzá Paul Bullion (Peaky Blinders, Az ismeretlen Drakula) alakításában. Ő Geralthoz hasonlóan Kaer Morhen egyik vajákja, azonban sokkal forrófejűbb és mogorvább, mint a Fehér Farkas, így minden bizonnyal hozzá is emlékezetes jelenetek fűződnek majd. Nagyon valószínű, hogy az említett vajákiskolában is láthatunk majd jeleneteket, így még pár szörnyvadász elkél a stábba. Yasen Atour például Coënt játssza majd, aki a legfiatalabb vaják Kaer Morhenben, és Ciri kiképzésében is komoly szerepet tölt be.

Végezetül pedig itt van egy újabb eredeti szereplő, Violet, akinek jellemzéséből kiderül, hogy elsőre egy játékos és szeszélyes fiatal leánynak tűnhet, de ez az álca egy okos és kegyetlen személyiséget takar. Egyetlen karaktert sem tudunk felidézni a könyvekből, akire ráillik a leírás, de kíváncsian figyeljük, hogy milyen szerepet tölt be a Carmel Laniado alakította karakter a cselekményeben. 

Egyelőre ők azok, akikről tudjuk, hogy a fedélzeten vannak, de ne feledkezzünk meg Mark Hamillről sem, akinek a pletykák szerint már felajánlották Vesemir szerepét. Ha ez a mendemonda igaznak bizonyul, az még egy lapáttal rátehet a sorozat - egyébként sem csekély - népszerűségére. 

Ti kit milyen szerepben látnátok még szívesen a folytatásban? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)