Hirdetés

Arale és az időgépe is csatlakozik a Dragon Ball Z: Kakarothoz

|

Az új szereplő egy frissítéssel érkezik, ami egy meglehetősen fontos mechanikát is hozzáad a játékhoz.

Hirdetés

Arale a Dragon Ball írójának, Akira Toriyamának korábbi sorozatában, a Dr. Slumpban szerepelt, aztán többször felbukkant Gokuék kalandjaiban is. Kicsit meg is lepődtünk hogy a fura kislány kimaradt a Dragon Ball Z: Kakarotból, de azért sokat nem kell várnunk a debütálására. Egy közeljövőben érkező frissítés ugyanis behozza őt, és a Dr. Slump széria időgépét is.

Hirdetés

Az említett frissítés után összefutunk majd Araléval egy mellékküldetés során, és ha teljesítjük a feladatunkat, akkor hozzáférést kapunk az időgéphez is. Az eszközzel aztán visszautazhatunk majd a sztori korábbi fejezeteibe, hogy teljesíthessük az elmaradt feladatokat, összegyűjtsük az otthagyott recepteket, stb. Ez az időgép lesz tehát a 100 százalékért küzdő Saiyanok megváltója.

Az egyelőre nem tudni, hogy mikor jön a frissítés, de remélhetőleg nem kell sokat várnunk rá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)