Hirdetés

Az első Pokémon film CGI remake-je hamarosan a Netflixen is látható lesz

|

A Pokémon: Mewtwo visszavág volt az első mozifilm az anime franchise-ban, így sokunk szívében klasszikusként él. Hamarosan pedig nosztalgiázhatunk majd a Netflixnek köszönhetően.

Hirdetés

Tavaly debütált a mozikban a Pokémon: Mewtwo Strikes Back - Evolution, a Mewtwo visszavág CGI remake-je. Azóta vártuk, hogy láthassuk az új stílusban tálalt sztorit, és úgy néz ki, hogy hamarosan végre eljön a mi időnk. A Netflix ugyanis kitett egy trailert, ami szerint jövő hónapban felkerül a film a streamingszolgáltató kínálatába.

Hirdetés

A sztori Asht, Mistyt és Brockot követi, akik együtt járják a világot. Kapnak egy meghívót (több tucat figyelemre méltó edzővel együtt), hogy látogassanak el egy szigetre, ahol a világ leghatalmasabb pokémon mestere várja majd őket. Mint kiderül, ez a mester valójában egy genetikai kísérletekkel létrehozott hatalmas erejű pokémon, aki el akarja pusztítani az emberiséget.

A cselekmény során Ash és barátai mindent beleadva küzdenek a bosszúszomjas Mewtwo ellen, immáron CGI körítésben tálalva. A sztori persze nem túl csavaros (főleg ha láttad az eredeti animációs filmet), de ettől még a Pokémon-rajongóknak megérhet egy kattintást.

A filmet 2020. február 27-től láthatjuk majd a Netflixen, remélhetőleg a mi régiónk is megkapja ekkor késlekedés nélkül. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)