Hirdetés

Immár szinkronosan is nézhető a Morbius első előzetese

|

Michael Morbius egyre jobban szomjazik a vérre, ezt pedig immár ékes magyar nyelven is a tudtunkra adja.

Hirdetés

Kicsivel több mint egy hete futott be a Morbius első magyar feliratos előzetese, ami váratlan vendéget mutatott be nekünk. Ma viszont a hazai forgalmazó végre közzétette a szinkronos verziót is. 

Hirdetés

A trailerben több utalás is felfedezhető annak kapcsán, hogy a film valamilyen módon kapcsolódni fog az MCU-hoz, szóval már csak ezért is érdemes lesz megnézni a nyáron érkező Morbiust. Egészen bizonyos ugyanis, hogy Michael Keaton nem véletlenül bukkan fel a kedvcsináló videó utolsó jelenetében. Keselyű feltűnése után pedig kár is lenne tagadni az összefonódást. 

A Morbius 2020 július 31-én érkezik meg az Egyesült Államokba, valószínűleg a magyar premierdátum is ehhez fog igazodni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)