Hirdetés

GameStar adventi játék 4. nap - egy kis káosz?

|

Ma a megjelenése óta kipofozott Just Cause 4 egy példányát szeretnénk odaadni valakinek.

Hirdetés

Negyedik napjához ért adventi játékunk, egy Total War: Three Kingdoms, egy Monster Hunter World: Iceborne - Master Edition és egy Mortal Kombat 11 már gazdájára vár a szerkesztőségünkben. Viszont robogunk tovább, ma a Just Cause 4-ért lehet indulni egy jó válasszal.

Hirdetés

Az Avalanche sorozatának új része megjelenésekor nem volt kimondottan jó, de azóta sokat javítottak rajta, visszatettek pár kivett elemet, bővítgették ezzel-azzal. Ha szeretnétek egy távoli szigeten káoszt teremteni, küldjétek el az alábbi kérdés helyes válaszát egy GameStar adventi játék 4. nap tárgyú levélben a nyeremenyjatek@gamestar.hu címre december 10. 19:00-ig.

Hogy hívják a szigetet, ahol a Just Cause 4 játszódik?

a) Medici

b) Solís

c) Tropico

Holnap egy idén megjelent PS4-es sikerjáték következik, este 7-kor nézzetek vissza!

A játékban való részvétel feltétele a betöltött 16. életév, valamint hogy a nevezők helyes tárggyal küldjék el az e-mailt a megadott e-mail címre. A napi játék egy példányát személyesen, szerkesztőségünkben (1139 Budapest, Váci út 85., bejárat a Frangepán utca felől) lehet átvenni nyitvatartási időben (december 20-ig H-Cs: 8:30-16:30, P: 8:30-15:00, vagy január 2-től), a kiértesítést követően, teljes név vagy e-mail cím bemondásával (egyeztetés után meghatalmazott is átveheti), legkésőbb január 31-éig. Az e-mail címeket csak kiértesítés és azonosítás céljára használjuk, a játék végeztével töröljük, harmadik félnek nem adjuk át. A PC-s játékok bolti példányok, a konzolosak promó lemezek, melyeken a teljes játék található, de csomagolásuk eltér a bolti változatokétól.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)