Hirdetés

Star Trek: Picard - több régi kedvenc is felbukkan az első előzetesben

|

Teaser trailertől még nem őrültek meg ennyire a Star Trek-rajongók, és ezen cseppet sem csodálkozunk.

Hirdetés

Ha vidám kurjantások vernének fel bennetek a mai éjszaka folyamán, akkor nem kell megijedni, mindössze valószínűleg arról van szó, hogy lakik a környéken pár keményvonalas Star Trek-rajongó, és történetesen pont megnézték az új Star Trek: Picard sorozat első kedvcsináló videóját. 

Hirdetés

A nemrég közzétett Star Trek: Picard teaser ugyanis maximumra járatja a fan service-t. Nem elég, hogy újra láthatjuk akció közben a Star Trek kánon egyik, ha nem legkedveltebb kapitányát, valamint felbukkan pár izgalmas új szereplő, de olyan régi nagy kedvencek is feltűnnek ebben a több mint két perces videóban, mint sokak legkedvesebb androidja, Data (Brent Spiner), vagy épp a borg kollektívából kiszakított Hétkilenced (Jeri Ryan), de a Comic-Con Star Trek Universe paneljén kiderült az is, hogy a sorozatban szerepel William T. Riker (Jonathan Frakes), és Deanna Troi tanácsadónő (Marina Sirtis) - Frakes egyébként a széria harmadik és negyedik része esetében a rendezői székbe is becsücsül. Csapjatok rá gyorsan a nagy Play gombra, ezt a videót látni kell! Említettem már, hogy egy méretes borg kocka is van benne?

A Star Trek: Picard 2020-ban fog elstartolni az Amazon Prime-on, mi pedig nem is várhatnánk jobban. Titeket mennyire varázsolt el az első előzetes?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)