Hirdetés

World of Warcraft Classic - a játékosok bugnak hiszek több klasszikus játékelemet

|

Nem mindenki emlékszik a játék 2006-os verziójára, de a Blizzard egy listával segít megkülönböztetni a szándékos játékelemeket a hibáktól.

Hirdetés

A World of Warcraft Classic már zárt bétatesztelés keretein belül kipróbálható, és a játékosok szorgosan jeleznek a Blizzardnak a felmerülő bugokkal kapcsolatban.

Hirdetés

A béta játékosai viszont olyan játékelemeket is hibaként jelentettek, amelyek szánt szándékkal vannak úgy a WoW Classicban, ahogy. A Blizzard egy blogbejegyzésben is közölte a teljes listát, és kérik, hogy a tesztelők az azon szereplő elemeket a továbbiakban ne írják fel bugnak. Szerepel rajta a taurenek hitboxának mérete, a questkövetés működése, a Warrior életerejének újratöltési sebessége, a minitérkép elemei vagy azok hiánya, valamint hogy a megrémisztett játékosok és NPC-k gyorsan futnak. Ezek direkt vannak így.

Sok régi játékosnak ezek az infók valószínűleg nem számítanak újdonságnak, de minden bizonnyal a játékosok egy része annak idején nem is játszott a World of Warcrafttal.

A Blizzard hivatalos bejegyzését erre a linkre kattintva érhetitek el. Ti várjátok már a WoW Classic megjelenését?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)