Hirdetés

A veteránokat támogatja, aki megveszi Call of Duty: Black Ops 4 új DLC-jét

|

A Call of Duty: Black Ops 4 legújabb kozmetikai cuccaiból befolyó minden bevételt egy veteránokat segítő szervezetnek ad az Activision.

Hirdetés

Nem mindenki örült, hogy a Call of Duty: Black Ops 4-ben nagyobb hangsúly került a különböző kozmetikai tartalmakra - annak meg pláne nem, hogy néhányan csalni is kezdtek velük -, de a legújabb, Salute Pack című DLC miatt valószínűleg nem sokan fognak haragudni az Activisionre. Ezzel a pakkal ugyanis jótékonykodnak a széria készítői.

Hirdetés

Az Activision adományaiból már 2009 óta végzi munkáját a Call of Duty Endowment nevű alapítvány, ami az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban segít a munkanélküli veteránoknak az álláskeresésben és így hosszabb távon abban, hogy visszailleszkedhessenek a civil életbe. A programban eddig több mint ötvenezer leszerelt katonának segítettek elhelyezkedni, ezt pedig természetesen a jövőben is folytatni szeretnék, így a Salute Pack minden bevételét az alapítványnak adja a kiadó, az öt dolláros árért cserébe pedig az alábbi képen látható emote-ot, taget, emblémát, matricát és hívókártyát kapják a játékosok a Call of Duty: Black Ops 4-ben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)