Hirdetés

Spider-Man - ezt a három pókruhát hozza a The Heist DLC

|

A Spider-Man első bővítménye nem csak a játék történetét szövi tovább, hanem új jelmezekkel is bővíti Peter ruhatárát.

Hirdetés

Már az idei Spider-Man játék megjelenése előtt kiderült, hogy a hozzá kapcsolódó The City That Never Sleeps DLC-trilógia első része a The Heist címet kapja, akkor viszont még nem tudtuk, az alkotók milyen pókruhákat csapnak az új sztoriküldetések mellé. 

Hirdetés

Most viszont végre megmutatták nekünk, milyen lesz az a három új jelmez, amelyek jövő kedden érkeznek meg a DLC-vel. Az alábbi képen látható három ruha közül a középső teljesen a fejlesztők kreációja, ezt nem egy konkrét képregényből vették át, hanem ők maguk álmodták meg - ilyen volt az alapjáték öltözetei közül az Advanced Suit és a Velocity Suit is. A másik két új maskarát viszont nagyon is jól fogják ismerni a keményvonalas képregényrajongók. Bal oldalt a második Skarlát Pók, azaz Kaine Parker vörös-fekete összeállítása látható - Kaine Pókember egyik klónja a füzetekben. Valószínűleg ennek a ruhának örülnek majd leginkább a rajongók, én is nagyon hiányoltam Kaine szerkóját az alapjátékból, mivel egy igazi közönségkedvenc szereplőről van szó. Jobbra Spider-UK szettjét csodálhatjátok meg - ő egy alternatív univerzumos karakter, akit leginkább Captain Britain és Pókember keverékeként lehetne leírni, civilben Billy Braddock néven fut.

A Az első DLC főszerelője egyébként Fekete Macska, Pókember egykori barátnője lesz, ezt eléggé egyértelművé tette a bővítményhez kiadott korábbi előzetes:

A The Heist DLC október 23-án jelenik meg, természetesen az alapjátékhoz hasonlóan kizárólag PlayStation 4 konzolra. Ha kíváncsiak vagytok a Spider-Manben már most is megszerezhető összes pókruhára, akkor a róluk készített videónkat érdemes lesz elindítanotok. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)