Hirdetés

Forza Horizon 4 tesztek - a szakma szereti

|

Az év egyik legjobb játéka lesz az új Forza, ami javít egy kicsit a Microsoft idei felhozatalának átlagán.

Hirdetés

Ugyanannyi saját kiadású, új AAA játékkal jelentkezett idén a Sony és a Microsoft, csak míg előbbi a God of Warral, a Detroit: Become Humannel és a Spider-Mannel egyaránt sikert aratott, utóbbinak nem jöttek be a számítások a Sea of Thieves-szel és a State of Decay 2-vel.

Hirdetés

A Forza Horizon 4 viszont remek lett, még ha nem is hozza az előző részek hangulatát, és nincs is benne annyi változás, amennyi igazán frissé tenné. A mi tesztünket itt olvashatjátok, alább pedig megtaláljátok a nagy, külföldi oldalak pontszámait. A Metacritic átlag egyébként jelenleg, 40 teszt után 91 pont.

Destructoid - 9/10
Gamespot - 9/10
GamesRadar+ - 80/100
IGN US - 9.6/10
PC Gamer - 89/100
USgamer - 4.5/5

A Forza Horizon 4 október 2-án jelenik meg PC-re és Xbox One-ra, és azonnal bekerül az Xbox Game Pass kínálatába, úgyhogy ha még nem használtátok ki, az ingyenes próbaidőszak elindításával szabadon játszhattok vele, vagy előfizethettek rá havi 3000 forintért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)