Hirdetés

A DC Comics megmutatja, mi lapul Batman nadrágjában

|

Eddig sosem látott oldalát villantja meg a Sötét Lovag a legújabb felnőtteknek szóló DC képregényben.

Hirdetés

A DC Comics azért indította el indén márciusban a DC Black Label nevezetű kiadványsorozatot, hogy olyan füzeteket is megjelentethessen, amelyek nem kapcsolódnak a hivatalos képregényes kánonhoz. A DC Black Label logóval ellátott képregényekben sokkal meghökkentőbb, olykor kifejezetten provokatív és mindenképpen felnőtt olvasókat megcélzó történetekre számíthatunk. Nos, most már pontosan tudjuk, miért ért provokatív alatt a DC csapata. 

Hirdetés

Az említett brand egyik friss kiadványaként megjelenő Batman: Damned sorozat első füzetében ugyanis minimális árnyékolás mellett megmutatják, sőt már-már az arcunkba tolják a Denevérember legnemesebb testrészét, Bruce ugyanis épp ledobja a jelmezt, a képregényes paneleket pedig ezúttal nem úgy rakták össze, hogy a karaktert szemérmesen elfordul. 

A sztori egyébként nagyjából arról szól, hogy Batman és John Constantine közösen próbálják kideríteni Joker különös halálának rejtélyét. A történet elején Batmant emlékezetkiesések gyötrik, és úgy érzi, megszállta valamiféle sötét entitás. Éppen ezért mikor visszatér a Denevérbarlangba, azonnal letépi a ruháját, és megpróbálja kivizsgálni magát. Ez az a pillanat, amikor az olvasó szeme elé tárul az, mekkora fegyvert is rejteget a denevérnaciban a Sötét Lovag. 

Gondolom érthető, miért nem rakom be ide egyből a képet, de ha erre éreztek késztetést, akkor ide kattintva ti is megcsodálhatjátok Batman legféltettebb kincsét. 

Szerintetek izgalmas újítás, hogy meg merte ezt lépni a DC, vagy nemes egyszerűséggel simán csak polgárpukkasztásról van szó? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)