Hirdetés

Ace Combat 7 - Season Pass-szal és előrendelői extrákkal érkezik

|

Az előrendelők korábbi játékokat kapnak, de platformonként mást - vagy épp semmit.

Hirdetés

Számos DLC és különleges extra érkezik a jövő év folyamán az Ace Combat 7-hez.

Hirdetés

Aki élvezi a virtuális repkedést, annak valószínűleg megfordult már a kezei alatt egy-egy Ace Combat játék, a hetedik rész pedig bő 10 éve az első számozott folytatása lesz a Bandai Namco népszerű sorozatának. Alaphangon 60 eurós árcédulával kerül majd a boltokba, amit a műfaj szerelmesei talán még könnyű szívvel ki is csengetnek érte. Ám ha bérletet akarunk váltani a kiegészítő tartalmakra, azonnal lehetőségünk lesz befizetni a 25 eurós Season Passra.

A DLC-ket külön-külön is beszerezhetjük, fejenként 5 euróért. Három repülőt és ugyanennyi pályát, meg egy beépített zenelejátszót tartalmaznak majd. A komplett szettet magába foglaló Deluxe Edition is érkezik, ami viszont a legérdekesebb, hogy platformfüggő előrendelői extrákra is szert tehetünk. A PlayStation 4 tulajok ajándékba megkapják az Ace Combat 5-öt (ami eredetileg PS2-re jelent meg, de valószínűleg PS4-re költöztetik), míg az Xbox One-os játékosok a széria hatodik részével gazdagodhatnak (ami a visszafelé kompatibilitás miatt lesz játszható a platformon). A PC-sek nem számíthatnak ingyen játékra.

Szimpatikusabb lépés lett volna, ha egy gyors remasterelés után mindkét konzolra megkapjuk az említett játékokat, de ne legyünk telhetetlenek. A játék 2019 elején jelenik meg, előbb január 18-án konzolokra, majd február 1-jén PC-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)