Hirdetés

BRÉKING: Befutott az első előzetes az Üveghez

|

Nem egy szokványos szuperhősmozi...

Hirdetés

Közel két évtizeddel a Sebezhetetlen bemutatóját követően David Dunn (Bruce Willis) és Elijah Price (Samuel L. Jackson) története végre folytatódik M. Night Shyamalan új filmjében, az Üvegben, amely egyszerre szolgál a tavaly óriási sikert arató Széttörve újabb felvonásaként is. A szuperhős thriller San Diego Comic-Conon debütált előzetesét és új plakátját lejjebb görgetve tekinthetitek meg.

Hirdetés

A főszereplőket alkotó Willis, Jackson és a többszörös személyiségzavarban szenvedő Kevin Wendell Crumb figuráját megformáló James McAvoy mellett Anya Taylor-Joy és Sarah Paulson is tiszteletét teszi a filmben (és az első képsorokban egyaránt), amire teljességgel úgy néz ki, hogy megéri várni. A kedvcsinálót elnézve azon sem fogunk csodálkozni, ha sokatok számára a jövő év egyik legnagyobb érdeklődést övező produkciójává avanzsál, mert nálunk ezt sikerült elérnie Shyamalan rendezésének: 

Az Üveg 2019. január 17-én debütál a hazai mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.