Hirdetés

Megvan a hetedik Transformers film címe, örülhetnek a Beast Wars-rajongók

|

Kapaszkodjatok meg: nem egyszerűen Transformers 7 lesz a címe a következő résznek, ennél jóval kreatívabbak voltak az alkotók.

Hirdetés

Hamarosan új résszel bővül a Transformers franchise. A következő filmet az a Steven Caple Jr. rendezi, aki korábban a Creed II.-vel bizonyított, a producer pedig Lorenzo Di Bonaventura lesz. A mostani bejelentést is ők vezényelték le, kiderült ugyanis az is, hogy mi lesz a 2022-ben érkező legújabb Transformers mozi pontos címe.

Ízlelgethetitek: Transformers: Rise of the Beasts. Ahogy azt már korábban pletykálták, az új rész a klasszikus Beast Wars animációs sorozat adaptációja lesz - ebben kedvenc robotjaink nem járművekké, hanem vadállatokká és dinoszauruszokká alakultak át. 

Hirdetés

A Transformers: Rise of the Beasts színészgárdájából eddig két nevet fedtek fel: Anthony Ramost (Csillag születik, Hamilton) és Dominique Fishbacket (Judas and the Black Messiah, Project Power: A por ereje). Maga a film 1994-ben játszódik, így a nagy mozis Transformers idővonalon a Bumblebee spin-off és az első Michael Bay-féle epizód közé helyezhető el. 

Robotszereplők terén Optimus Prime lesz a főhősünk, de feltűnnek majd olyan közönségkedvencek, mint a Maximalok, a Predaconok vagy a Terrorconok - három teljesen új frakció is színre lép tehát. Bár a Beast Wars ugyebár nem elsősorban a járművekké alakuló robotokról szól, itt azért a főbb karakterek még mindig így jelennek meg. Bumblebee is visszatér, ezúttal egy off-road Camaro formájában. Itt lesz még Mirage, aki egy Porsche 911 alakját képes felvenni, illetve, Arcee, aki egy Ducati képében jelenik meg. Az is kiderült, hogy a Nightbird nevezetű robot egy Nissan GTR-ként jelenik majd meg.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Fontos még megjegyezni, hogy ezúttal nem Megatron lesz a rosszfiú. Az aktuális antagonistánk nem más, mint Scourge, a Terrorconok vezetője.

Frissítés: Időközben a hazai forgalmazó, vagyis a UIP-Duna Film közzétette a magyar címet (Transformers- A fenevadak kora) és logót, íme:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)