Hirdetés

JustVidman és a Pamkutya páros is érkezik hozzánk a Game Pass Online Fesztivál búcsúhetén

|

Rákanyarodunk a 2021 tavaszi Game Pass Online Fesztivál utolsó hetére, mutatjuk a teljes programlistát.

Hirdetés

Ma este egy újabb Checkpoint podcasttal (egyesek Microsoft Éjszakáknak is hívják ezt a műsort, ki érti ezt) búcsúzunk a Game Pass Online fesztivál második hetétől, de az egész etapnak még messze nincs vége, hiszen idén tavasszal három héten át pörögnek az élő adások. Nagy neveket és izgalmas játékokat sűrítettünk be nektek a záróhétre is. Az adások minden este a GameStar YouTube-csatornáján várnak benneteket 19:00-tól.

Rögtön hétfőn az utolsó hardver show-val kezdünk, melyben Erdős Mártonnal, a PC World főszerkesztőjével fog beszélgetni Kaci és Kiss Imi a különböző streaming hardverekről. Kaci a GameStar színeiben, Imi pedig saját csatornáján használja ezeket a kütyüket már hosszú ideje, biztosan bőven tudnak majd róluk mesélni nektek.

Hirdetés

A folytatásban ismételten a videojátékoké lesz a főszerep. Kedden rögtön JustVidman és a Pamkutya duó jön, hogy elkápráztasson benneteket FPS-tudásával, a srácok a Battlefield játékokat veszik majd elő - ezek ugyebár a Game Pass részét képezik, mivel benne vannak az EA Play katalógusában. Szerdán sportos napot tartunk: Bazska, Bugbear és Szalay Isti mutatják meg nektek, mire is képesek a virtuális pályákon. 

Csütörtökön egy rendhagyó adás következik, mivel ezúttal nem egy, nem két, sőt nem is három videós fog egyszerre játszani, hanem egy egész halom vendéget engedünk rá egyszerre az Among Usra. Vajon sikerül majd leleplezniük az imposztorokat? 

Pénteken lezárul Paplovag, Aza, daev és Dobos Evelin GTA V Online kalandja, kedves, ugyanakkor végtelenül fura kis családjuk történetének végére pont kerül. Hajmeresztő pillanatok tömkelegével ajándékoztak meg bennünket az eddigi két felvonásban, szóval a lezárást sem lesz érdemes kihagyni. 

A Game Pass Online Fesztivál utolsó hétvégéjén először szombaton jönnek hozzánk a videojátékos újságírás nagyjai, Grath, Stöki, Hancu és Sasa teszik próbára magukat egy fantasy tematikájú kvízben (előre félünk, hogy milyen képrejtvényekkel készülnek az illetékesek). A kvíz első felében ti magatok is részt tudtok venni, és nem csak azért lesz érdemes játszani, hogy megmutassátok, nálunk is többet tudtok a fantasy játékokról, hanem azért is, mert a fesztivál kvízbajnoka egy LG Ultragear monitorral lesz gazdagabb! 

Végezetül vasárnap egy Checkpoint podcast zárja az egész fesztivált, melyben Stöki, Grath, mazur, HP és Sasa előveszik képzeletbeli varázsgömbjüket, és azon morfondíroznak majd, hogy mire számíthatunk a 2021-es E3 kapcsán.

Ha ti sem akartok kimaradni a játékokból, akkor csapjatok le a Game Pass Ultimate előfizetésre, hiszen a fesztivál ideje alatt a Konzolvilágnál most kettőt kaptok egy áráért!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)