Kutyapárti alpolgármesterre bízza Ferencváros kulturális életét Baranyi Krisztina

2019. november 11., 18:29

Szerző:

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) adhatja Baranyi Krisztina egyik alpolgármesterét. Ferencváros független vezetője csütörtökre hívta össze a képviselő-testület alakuló ülését, ahol nemcsak a formális döntéseket hozzák majd meg, de az alpolgármesterekről és tanácsnokokról is szavaznak majd – írja az Index.

Az MKKP ugyan nem indult el a Ferencvárosban, de aktívan részt vettek a kampányban Baranyi Krisztinát támogatva. A közös munkát pedig polgármesterként is folytatni kívánja a Kétfarkúakkal, így Döme Zsuzsannát, az MKKP tavaszi európai parlamenti (EP) listavezetőjét.

Döme Zsuzsanna
Fotó: Youtube

Döme a kulturális területért felelős alpolgármester lehet, így ő felel majd a kulturális rendezvényekért is. Elképedve tapasztalta, hogy például a Ferencváros Napja című esemény nem a helyiek ingyenes kulturális kikapcsolódási lehetőségét foglalja össze, hanem gyakorlatilag a kerületvezetés gálája. Ez semmiképpen sem maradhat így, ki kell nyitni a kerületi kulturális intézményeket a helyiek előtt – mondta.

15:25

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.