A volt feleségét lőtte fejbe az érdi férfi

2019.06.20. 15:14

A volt feleségét lőtte fejbe az az érdi férfi, akit hétfőn fogtak el a rendőrök. A bíróság csütörtökön letartóztatta - közölte az MTI. 

A férfi és volt felesége közös házban élt Érden, kapcsolatuk anyagi természetű viták miatt évek óta rossz volt. Múlt vasárnap már kora reggel veszekedés alakult ki köztük. A férfi magához vett egy - a nyomozás során bűnjelként lefoglalt - pisztolyt, és a nőt fejbe lőtte. A sértett azonnal meghalt. A férfi ezt követően gépkocsival elhajtott.

A bíróság az ügyészi indítványt megvizsgálta, a gyanúsítottat meghallgatta, és - a bűncselekmény kiemelkedő tárgyi súlyára, a kiszabható büntetés mértékére, a szökés, elrejtőzés veszélyére, valamint a bűncselekmény jellegére és az elkövetés körülményeire való tekintettel - elrendelte a gyanúsított letartóztatását az első fokú bírósági tárgyalás előkészítése során hozandó határozatáig, legfeljebb július 20-ig.

A döntés ellen a gyanúsított és védője fellebbezést nyújtott be, így a végzés nem végleges, de végrehajtható.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn közölte, a rendőrségre vasárnap este jelentette be egy nő, hogy édesanyját érdi otthonában holtan találta. A 60 éves nő halálával összefüggésben kibocsátott elfogatóparancs nyomán a 60 éves érdi férfit néhány órával később Tárnokon fogták el a rendőrök. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport