Mentő és egy bátor tanú állította meg a szombathelyi öltönyös ámokfutót

2019.01.12. 15:59

Két utcában is balesetet okozott, egy gyalogost majdnem kerítésnek préselt, majd felnin menekült tovább egy ámokfutó Szombathelyen. A szemtanúk szerint bódult állapotban lévő férfit végül egy mentőautó állította meg, valamint egy tanú, aki látva a menekülést, szorosan mögé állt az autójával, hogy ne tudjon továbbmenni.

Egyelőre nem tudni, mi okozott "rövidzárlatot" annak a Mercedesnek a vezetőjénél, aki a 11-es Huszár úton a belváros felé tartva ütközött egy út szélén parkoló Fiattal, aminek ettől kitörött a kereke. A baleset után a Mercedes vezetője visszatolatott a padkáról, majd elhajtott

– írja a szombati esetről beszámoló nyugat.hu.

A mercis ezután a Horváth Boldizsár körúton ment neki egy parkoló Audinak, majd nekiütközött egy kerítésnek, majdnem odapréselve egy ott álló fiatalembert. „Az ijedtségből feleszmélő férfi odament a Mercedeshez, de annak zavaros tekintetű sofőrje tolatni kezdett.” Az ámokfutó ekkor a biztonság kedvéért párszor nekitolatott még egy jelzőtáblának, majd a felnijein elcsattogott a helyszínről.

A Mercedesnek végül egy mentő állta az útját, a kocsi mögé pedig szorosan odaállt egy szemtanú, aki a rombolást látva követte a férfit. Nem sokára megérkeztek a rendőrök is, akik előállították a szombathelyi sofőrt. „Az öltönyös férfit nagyon zavartnak írták le a szemtanúk” – olvasható a nyugat.hu-n.

A rendőrség videója az esetről:

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport