A Tankcsapda gitárosa találta meg az M3-ason elgázolt nőt

2019.01.04. 08:56

Az M3-as cserbenhagyásos gázolás áldozatára a Tankcsapda zenekar gitárosa, Sidlovics Gábor talált rá, ő hívta meg a nőt a koncertjükre, mivel közeli kapcsolatban állt a zenekarral, írja a Bors.

A lap információi szerint a zenész sokkos állapotban volt, de a mentők kiérkezéséig ott volt a nővel, és fogta a kezét. Az áldozatról a Tankcsapda is megemlékezett Facebook-oldalán:

ismét egy olyan embertől búcsúzunk, akinek sokat jelentett a Tankcsapda, aki közel állt hozzánk.

A lap azt írja, hogy a nő és barátja a koncertről tartott hazafelé, amikor valamin összevesztek, ezért a nő kipattant az autóból, és gyalog indult tovább, a párja a saját autója fogságába esett. Nem sokkal később egy autós elgázolta a nőt, és magára hagyta. A rendőrök később otthonában fogták el a férfit, aki sokkos állapotban volt. 

Az autót a gázoláskor leszakadt visszapillantó, a sofőrt pedig a térfigyelő kamerák felvételei alapján sikerült azonosítani. 

A Blikknek nyilatkozott az áldozat édesanyja, aki szintén ott volt a koncerten, de a végén elbúcsúztak egymástól, és taxiba ült. Csak másnap értesült lánya halálhíréről. A lapnak azt mondta, megbocsát lánya gázolójának: "nem haragszom arra a fiatalemberre, egyszerűen rosszkor volt rossz helyen". 

A cikk korábbi verziójában helytelenül írtuk a gázoló személyét.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport