Holttestet találtak hajnalban az M3-as kivezető szakaszán

2019.01.02. 05:13 Módosítva: 2019.01.02. 16:11

Egy holttestet találtak szerda hajnalban Budapesten, az M3-as autópálya fővárosból kifelé vezető oldalán - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

A rendőrségre éjjel fél kettő körül érkezett bejelentés, hogy a 11-es kilométerszelvénynél egy holttest hever. Szerda reggelre az is kiderült, hogy

a nőt az autópályán elütötték, és a gázoló segítségnyújtás nélkül továbbment.

A balesettel összefüggésben a Budapesti Rendőr-főkapitányság eljárást indított segítségnyújtás elmulasztása vétség miatt ismeretlen tettes ellen.

A helyszíni szemle idejére az M3-as autópálya fővárosból kifelé vezető oldalán a 12-es és 13-as kilométerszelvény között (ez az M0-s csomópont előtti szakasz) két külső forgalmi sávot lezárták, de hét előtt a korlátozást feloldották, és a forgalom zavartalanul haladhat.

Frissítés: Szerda délután háromnegyed négy előtt néhány perccel közlemény jelent meg a Police.hu-n, amiben a rendőrség azt írja, hogy elfogták a gázolás feltételezett elkövetőjét. „A baleset során letört az autó visszapillantó tükre, amely alapján a rendőrök azonosították a járművet, majd a lefoglalt kamerafelvételek alapján a sofőrt is. A nyomozók a 20 éves gyömrői V. Martint 2019. január 2-án délelőtt lakcímén elfogták, valamint az udvaron megtalálták és lefoglalták a férfi autóját. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztályának nyomozói a férfi ellen segítségnyújtás elmulasztása vétség miatt folytat eljárást" - írja a rendőrség.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport