Halálos vonatgázolás történt Velencén és a Nyugatinál is

2018.12.29. 17:52 Módosítva: 2018.12.29. 21:00

Halálra gázolt egy embert egy vonat szombat délután a velencei vasútállomáson, a székesfehérvári vasútvonalon utazóknak 15-20 perces késésekre kell számítaniuk - közölte a katasztrófavédelem. Az elgázolt ember a helyszínen meghalt.

A helyszínelés miatt a Kápolnásnyék-Gárdony szakaszon a vonatok csak egy vágányon közlekedhetnek, ezért 15-20 perces késésekre kell számítani a Budapest-Székesfehérvár vonalon - írta az MTI a Mávinform alapján. Egy Budapestről Veszprémbe tartó gyorsvonat gázolt. 

Nem sokkal később, szombat este egy másik halálos vonatgázolásról jött hír: a Nyíregyháza-Debrecen felől érkező vonat a Nyugati pályaudvar előtt gázolt, a Városliget környékén. A baleset miatt 60-90 perces késésekre kell számítani az érintett vonalakon. Egy idős nő volt az áldozat. A vonat utasait a katasztrófavédelem segítségével a Nyugati pályaudvarra kísérték. 

A helyszínelés kezdetén lezárták mindkét vágányt Kőbánya-Kispest felé, de este kilenc órakor a szegedi és nyíregyházi távolsági, InterCity és a ceglédi elővárosi vonatok már megint a Nyugatiból indultak és oda érkeztek. Budapest-Cegléd vonalon közlekedő IC-k, távolsági és elővárosi vonatok menetrendje csak fokozatosan áll helyre. A menetrend szerinti közlekedés teljesen csak vasárnap, a hajnali üzemkezdetre állhat helyre. A baleset miatt hosszabb menetidő alakult ki a Budapest-Vác-Szob vonalon is.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport