Lőrincet a tó jegére űzte a kegyetlen sors

2018.12.24. 16:27

Riasztást kaptunk, hogy a Velencei tó jegén áll egy kutya 

– írja közösségi oldalán a Fejér megyei Állatvédőrség, és a rövid közlés után egy Lőrinc nevű kutya szomorú kálváriája bontakozik ki.

Forrás: Fejér megyei Állatvédőrség
Forrás: Fejér megyei Állatvédőrség

Mint a posztban írják, a Székesfehérvári Hivatásos Tűzoltók és a Gárdonyi Rendőrkapitányság együtt segített nekik behozni a jégről az állatot. Chip volt szerencsére, regisztrálva is volt, de Zsámbékon lakik aszerint.

Zsámbékon a telefont nem vette fel senki, ezért az állatvédők megkérdezték a zsámbéki Polgárőrséget segítenének-e. Nagyon kedvesek voltak és kimentek a címre, kiderült, hogy a kutyust Debrecenben találták és hazavitték majd gazdát kerestek neki. 

Sajnos a chip nem lett átiratva és az új gazda is továbbajándékozta Lőrincet, de ott sem találtak otthon senkit. A történet még nem ért véget, a zsámbéki megtaláló pedig eljön Lőrincért, írják.

Forrás: Fejér megyei Állatvédőrség
Forrás: Fejér megyei Állatvédőrség

A kissé kaotikus történet vége, hogy az állatvédők Kápolnásnyéken keresik Tóth Ilonát, mert ő volt az utolsó tulajdonos. Lőrinc tehát biztos helyen van most, de gazdája még mindig nincs. Aki tud bármilyen információt hívja a 06 70 415 0106-os számot.