Szerdáig marad a szokatlanul meleg őszi idő

DMARC20181029013
2018.11.09. 11:26

Az OMSZ legfrissebb előrejelzése szerint jövő hét szerdáig marad a szokatlanul meleg őszi idő, addig sem jelentős csapadékra, sem pedig erős lehűlésre nem kell számítani.

Pénteken napsütéses, felhős idő mellett 10-18 fok lesz, aztán szombat hajnalban a fagyzugosabb helyeken akár mínusz 1 fokig is süllyedhet a hőmérséklet, máshol inkább pluszokra és ködre kell számítani. Szombaton napközben fátyolfelhős időre van kilátás szűrt napsütéssel, 10-18 fok várható.

Vasárnap ismét ködös időre ébredhetünk, majd változóan felhős idő lesz, némi napsütéssel. Hajnalban 0-9, napközben 15-20 fok várható.

A hét elején is hasonló lesz az időjárás, 13-20 fokra, felhős, napos időre kell készülni. Majd várhatóan szerdán már hidegebb levegő éri el térségünket észak felől, írja az Időkép. Hogy milyen mértékben lesz ez hatással hazánk időjárására, egyelőre elég bizonytalan, de

csütörtöktől 15 fok alá eshet vissza a nappali csúcshőmérséklet, a hajnali órákban pedig már több helyen fordulhat elő fagy. Jelentős csapadékra viszont egyelőre kevés esély mutatkozik.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?