Életfogytig tartó börtönt kapott a férfi, aki 12 késszúrással ölte meg nőismerősét

2018.10.17. 17:47

Életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélte a Budapest Környéki Törvényszék azt a fiatal férfit, aki két és fél éve 12 késszúrással megölte nőismerősét, mert az elutasította közeledését - írja MTI. 

A bíróság közleménye szerint, az előre kitervelten, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölésben bűnösnek talált férfi legkorábban 25 év múlva szabadulhat. 

A bíróság ismertetése szerint a sértett - aki az általános iskolából ismerte az elkövetőt - különórákra járt Budapestre, ahonnan a vádlott alkalmanként hazahozta. Az akkor 20 éves férfi szerelmes volt a lányba, aki azonban csak barátként tekintett rá.

A férfi 2016 márciusában a fiatal nőért ment, azonban hazafelé a Pest megyei település határába érve egy erdős részen leállította az autót, majd utasát vadásztőrrel 12 késszúrással megölte. A férfi a holttestet egy aljnövényzettel benőtt területen, a kést pedig a garázs kéményében rejtette el.  

A törvényszék szerint a vádlottra hatással voltak olyan videók, melyeken nőket kínoztak, ez erősítette erőszakos, szadisztikus fantáziáját. A bíróság megállapította, hogy az ölés szándékát a megtekintett videók és a nő visszautasítása váltotta ki a férfiban.

A vádlott a bizonyítási eljárás során több, különböző vallomást is tett. Az ítéletet az ügyész tudomásul vette, a vádlott és védője  fellebbezett.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!
Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport