Tarlós István tuti befutó, a kéményseprők is mellé álltak

2018.10.11. 08:23 Módosítva: 2018.10.11. 08:29

Egészen abszurd közlemény jelent meg az MTI-ban azután, hogy Tarlós István bejelentette: újra indul a főpolgármesteri székért. A pártok pro és kontra reakciói után a főpolgármester igazán fontos támogatókra lelt: a kéményseprőkre.

A Kéményseprők Országos Szakszervezetének "Tarlós István személye a garancia" című közleménye szerint   

bár az elmúlt közel két és fél év során nem sok oka volt a kéményseprőknek az örömre, a szakmát, számos esetben hátrányosan érintő jogszabály módosítások végett, most mégis örömmel értesültünk róla, miszerint Tarlós István főpolgármester a Miniszterelnökkel folytatott egyeztetést követően, hivatalosan is bejelentette, hogy vállalva a Kormány és a Fidesz felkérését, újra elindul a főpolgármesteri tisztségért a jövő évi önkormányzati választáson.

És ne gondolják, hogy a kéményseprők politikailag elfogultak. Semmiképpen.

Azonban még mielőtt bárki politikai elfogultsággal vádolná meg közösségünket, szeretnénk leszögezni, hogy erről szó sincs.

Aztán kiderül, mire utal a titokzatos cím, mármint, hogy mire is garancia Tarlós István:

Egész egyszerűen az örömünk oka, hogy megítélésünk szerint, Tarlós István személye garanciát jelent mind a budapesti polgárok élet-és vagyonbiztonságára, mind a budapesti kéményseprők biztos megélhetésére, akiknek Budapest nemcsak hogy az otthonuk, de a munkahelyük is.

És végül megtudjuk, hogy Tarlós István már bizonyított. 

Az elmúlt években a Tarlós István vezette főváros, számtalan alkalommal bizonyította, hogy lehetőségeihez mérten igyekszik megbecsülni munkavállalóit és ami a legfontosabb, megóvni polgárait. Épp ezért Tarlós István nemcsak a budapesti polgárok, de a budapesti kéményseprők körében is nagy népszerűségnek örvend, közösségünk pedig elismeréssel tekint rá és ezúton is támogatásáról kívánja biztosítani.