A jobbikos hülyeségroller újra száguld

2018.10.08. 15:05
Összeveszett a Jobbik vezetése és alelnöke, mint egyikük mondta: a pártban elkezdődött az őrület, száguld a hülyeségroller.

Hazudik Volner János, amikor azt állítja, hogy balra tolódik a Jobbik. A valóság ezzel szemben az, hogy a Jobbik kongresszusa egyhangú támogatottsággal arról döntött, hogy sem az MSZP-vel, sem a DK-val, sem a Momentummal nem képzelhető el semmiféle együttműködés.

– szögezte le hétfőn kopogós hangú közleményben a Jobbik sajtóosztálya.

Sőt, hazudik Volner János akkor is, amikor LMP-Jobbik közös EP listát vizionál, mert eldöntött tény, hogy a Jobbik önálló listát állít, tették hozzá.

De ki a Volner János?

Minden onnan indult, hogy Volner János volt jobbikos frakcióvezető, jelenlegi Jobbik alelnök azt mondta:

Bocsánat, de én nem kurvának álltam!

Ezt  elsősorban arra értette, hogy a Jobbik szerinte összeborult az LMP-vel, az Indexnek pedig azt mondta: rendkívüli tisztújítást szervez, átvenné a párt vezetését.

Nem késett a párt válasza: a péntek estébe nyúló frakcióülésén kizárták a képviselőcsoportból a pártot élesen támadó Volner Jánost, és vele távozik két másik képviselő is.

A Jobbikon belül sajnos elkezdődött már az őrület.

- summázza ezt követően Volner az őt lejáratni kívánó belső kommunikációt.

A sajtóosztály szerint egyébként a Momentummal és az LMP-vel sincs ilyen tervezve országosan összefogás, most még azon is vitáznak, hogy az LMP-vel mennyire lehetséges önkormányzati szinten összefogni, pedig ezt szeretné néhány jobbikos szervezet.

Vasárnap tovább szította a Jobbikban pénteken kirobbant belviszályt Volner János, aki Facebook-oldalán ment neki a jelenleg az elnökségi posztot betöltő Sneider Tamásnak, méghozzá emígyen:

Kedves Sneider Tamás, arra kérlek, ne hajtsd tovább a hülyeségrollert, már így is gyorsan száguld... 

Itt tartunk most.