Brutális autóbaleset után, még a helyszínen szült a nő

2018.10.08. 07:55

Tavaly nyáron egy bolgár család autózott az M15-ös autóúton. Rajka irányába mentek otthonukba, Németország felé tartva. Az autót egy akkor már nyolcadik hónapban lévő terhes nő vezette. Mellette ült a férje, a hátsó ülésen pedig a szülei, közük pedig az egy éves gyermeke. 

auto
Fotó: Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség

A nő Rajka közelében a záróvonal ellenére előzni kezdett egy előtte haladó buszt, melyen 57 ember utazott. Az előzés közben a nő észrevette, hogy szemből egy teherautó jön, ezért egy hirtelen kormánymozdulattal próbált visszatérni a saját forgalmi sávjába, az autóbusz elé. Az autó hátsó része azonban nekiütközött a busz elejének. Az ütközéstől az autó a tetejére borult és azon többször átfordult, majd az út melletti füves területen állt meg. A pörgéstől kiestek az autóból a hátsó ülésen utazók: a nő szülei, akik biztonsági övüket nem használták, valamint a vádlott egy éves gyermeke, aki be volt csatolva.

A nő szülei a helyszínen életüket vesztették, az egy éves gyerek súlyos, csonttöréses sérüléseket, tüdőzúzódást szenvedett. A férj kisebb sérüléssel megúszta a balesetet. 

A nőnek zúzódott a koponyája, több csontja eltört, belső sérülései lettek, emiatt a helyszínen – császármetszéssel – világra hozta a gyermekét.  

Az asszony ellen most emeltek vádat, a távollétében fogják tárgyalni az ügyét. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport