Lövöldözés volt éjjel a Józsefvárosban, feladták magukat az elkövetők

2018.10.07. 12:55

Egy vita hevében gázpisztollyal lövöldöztek vasárnapra virradóan éjfél után nem sokkal Budapesten a Józsefvárosban. A Nagytemplom utcai lövöldözés hátteréről nem sok mindent lehet egyelőre tudni azon kívül, hogy a lenti képen látható három férfi egy kocsiból kiszállva dulakodni kezdett több emberrel, egyikük gázpisztollyal rálőtt két emberre, majd társaival elmenekült.  A mentők a két sérültet kórházba szállították. A rendőrség a 24 éves L. R. Józsefet, a 42 éves Ny. K. Józsefet, valamint a 22 éves Ny. K. Ottót gyanúsítja a bűncselekmény elkövetésével. 

A nyomozás során kiderült, hogy a feltétezett elkövetők egy autóban várták a hazatérő másik családot. A vita egy korábbi üzleti ügy miatt alakult ki.   

A rendőrséget a sértettek hívták, de amire a rendőrök kiértek, a támadók elmenekültek a helyszínről, majd még aznap délután bementek a VIII. kerületi Rendőrkapitányságra és feladták magukat.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága fegyveresen elkövetett csoportos garázdaság bűntett miatt indított eljárást a három budapesti férfi ellen. 

(police.hu)

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport