Erkélyen kellett bemászni, de sikerült az életmentés

2018.09.23. 12:33 Módosítva: 2018.09.23. 16:53

Sikerült megmenteni a rendőröknek annak a férfinek az életét, aki saját házában akart öngyilkos lenni Nagykovácsiban, miután egy nyitott erkélyajtón át be tudtak jutni hozzá – írja a police.hu.

A Budaörsi Rendőrkapitányság Budakeszi Rendőrőrs járőre szombaton délután háromkor kapott riasztást arról, hogy egy Nagykovácsiban lévő házban a rokona szerint önkárosító szándékkal tartózkodik egy férfi. A rendőrök azonnal a helyszínre siettek, de a házőrző kutya miatt a bejárati ajtót megközelíteni sem tudták, így más megoldás után kellett nézniük.

A házat körbejárva végül találtak egy nyitott erkélyajtót, amin keresztül be tudtak jutni, átvizsgálták a többszintes épületet, és ugyan senkivel nem találkoztak, feltűnt nekik, hogy az emeleti fürdőszobának zárva van az ajtaja.

Annak betörését követően találták meg a férfit a fürdőkádban, aki magánál volt, de a rendőrök korábbi többszöri szólítására addig nem reagált. A férfi mindkét kezén erősen vérző sérülések voltak, amelyeket a rendőrök elszorítottak a további vérzés megakadályozása érdekében.

Az ellátásra szoruló férfit ezt követően biztonsági intézkedés keretében átadták az időközben értesített mentőszolgálat munkatársainak.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.