Ő zsebelhette ki az épp egy sérültön segítő mentőst

2018.06.17. 13:33

Ahogy arról beszámoltunk, szombaton írta meg az Országos Mentőszolgálat, hogy egy mentőmotoros kollégájuknak eltűnt a kabátjából a pénztárcája, miközben egy combnyaktörött sérültet látott el.

A rendőrség most azt írja, az ügyben lopás vétség gyanúja miatt indított nyomozást Pusztai Attila Zoltán ellen, akit keresnek. "Pusztai Attila Zoltán 2018. június 16-án 9 óra 10 perc és 9 óra 50 perc között egy Budapest VIII., Kálvária utcai lakásban egy motoros mentőápoló kabátjából ellopott egy pénztárcát. Pár órával később, 12 óra 30 perc körül a Kálvária utcában egy férfitől ellopott egy pénztárcát" - írják a rendőrök.

Pusztai Attila Zoltán
Pusztai Attila Zoltán
Fotó: Police.hu

Pusztai Attila Zoltán 30 éves, körülbelül 180 centiméter magas, rövid barna hajú. A bűncselekmények elkövetésekor fekete cipőt, fekete rövidnadrágot, valamint rózsaszín felsőt viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható Pusztai Attila Zoltánt felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.